Over Sensus-consulting

U volgt de weg naar succes in veranderende markten. Sensus-consulting is daarbij uw professionele steun en sparringpartner. Wij introduceren bewezen methodieken en creëren betrokkenheid en draagvlak. U vergroot de wendbaarheid en slagkracht van uw organisatie.

Selecteer een pagina

Logistiek | Sensus-consulting

De Nederlandse logistieke sector beleeft een transitie. Daarbij is vooral de Europese Unie een belangrijke factor om blijvend te presteren op hoog niveau. Ook op het gebied van distributie is het logistieke landschap aanzienlijk veranderd. E-commerce groeit exponentieel. Klantgestuurde ketens – van klant tot leverancier – winnen aan belang.

Sensus consultants dragen bij aan grotere flexibiliteit, ruimte voor diversificatie en betere afspraken met leveranciers. Bij de introductie van innovatieve oplossingen helpen wij met het procesmatig inrichten van uw organisatie.

“Procesmanagement is voor ons heel nuttig. Naast het behoud van belangrijke certificeringen proberen we  de kwaliteit van de organisatie als geheel te verbeteren. Wij gaan dieper op de processen en werkwijzen in en daarmee kun je daadwerkelijk veranderingen in de organisatie bereiken. Dat is echt een toegevoegde waarde voor ons.”

Jojan van Dokkum

Kwaliteitsmanager , Rotterdam Shortsea Terminals

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Contact