Over Sensus-consulting

U volgt de weg naar succes in veranderende markten. Sensus-consulting is daarbij uw professionele steun en sparringpartner. Wij introduceren bewezen methodieken en creëren betrokkenheid en draagvlak. U vergroot de wendbaarheid en slagkracht van uw organisatie.

Selecteer een pagina
l

Onderwijs | Sensus-consulting

De opkomst van nieuwe technologieën biedt het onderwijs nieuwe kansen. Het internet maakt mensen en informatie direct bereikbaar en toegankelijk. Actuele ontwikkelingen worden wereldwijd gedeeld. Hoe gaan we om met de toegang tot een globaliserend kennisnetwerk, met social media en e-learning? Nieuwe technologieën veranderen de vorm en inhoud van het onderwijs.

Sensus consultants helpen u bij de uitdaging van dit moment: de kerntaken van het onderwijs opnieuw doordenken en vormgeven, zodat die goed aansluiten op verwachtingen en behoeftes van leerlingen, ouders en de wereld buiten het onderwijs.

 

Kwaliteitszorg in het onderwijs

Lees het whitepaper!

“Dankzij Sensus-consulting zijn wij beter in staat om samen met onze klanten, de instituten, hun processen te analyseren en te verbeteren.”

Masha Boosten

Docent Marktonderzoek, onderzoeksmethodologie, Fontys Hogescholen

Meer informatie op www.onderwijs-processen.nl