Over Sensus-consulting

U volgt de weg naar succes in veranderende markten. Sensus-consulting is daarbij uw professionele steun en sparringpartner. Wij introduceren bewezen methodieken en creëren betrokkenheid en draagvlak. U vergroot de wendbaarheid en slagkracht van uw organisatie.

Selecteer een pagina

Mailingcyclus Continu verbeteren

N

Wekelijks gratis whitepaper over continu verbeteren

N

Stap voor stap zelf aan de slag met Lean/DMAIC

N

Praktische tips en instrumenten

Mailingcyclus Continu verbeteren

Wilt u alles weten over het verbeteren van uw processen en organisatie? Sensus-methode biedt een gratis mailingcyclus van zeven mailings inclusief whitepapers aan over continu verbeteren met Sensus-methode. Deze verbeteraanpak is gebaseerd op Lean. Geen theoretische verhandelingen over dát u en wát u moet verbeteren, maar een praktische handleiding in zeven duidelijke stappen.

Wat kunt u van ons verwachten?

We geven u onze visie op verbetermogelijkheden, praktische tips en reiken u instrumenten aan om aan de slag te gaan. U krijgt van ons dus een handreiking om het proces van continu verbeteren op te starten en te verankeren in uw organisatie.

Bent u nog niet toe aan processen verbeteren, maar wilt u ze eerst beschrijven? We hebben ook een mailingcyclus Procesbeschrijven.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend de mailingcyclus Continu verbeteren van Sensus-methode.

 

Meld u aan voor de mailingcyclus

En mis niet langer praktische informatie over procesverbeteren!

Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.