Over Sensus-consulting

U volgt de weg naar succes in veranderende markten. Sensus-consulting is daarbij uw professionele steun en sparringpartner. Wij introduceren bewezen methodieken en creëren betrokkenheid en draagvlak. U vergroot de wendbaarheid en slagkracht van uw organisatie.

Selecteer een pagina

MCH spijkert kennis van procesmanagement bij

MCH information & communication solutions biedt innovatieve consultancy en geavanceerde softwareoplossingen om de business van haar klanten te ondersteunen. De consultants hebben onder andere veel kennis van en ervaring in de telecombranche. In gesprek met Gabriël Willems, commercieel directeur van MCH, vertelt hij: “De telecombranche is zeer procesgericht. Vele bedrijven werken op basis van het ITIL model, een referentiekader voor het inrichten van IT processen. Voor onze consultants dus een must om hier meer vanaf te weten”.

Eind mei volgde Gabriël met 8 collega’s de training Processen definiëren en modelleren. De deelnemers maken kennis met hoe processen in elkaar zitten, hoe een proceshuis kan worden opgezet en hoe heldere processen worden gemodelleerd en vastgelegd met behulp van de Sensus-methode.

“Een interactieve training. Je kunt niet achterover leunen, maar moet zelf ook aan de slag. Een erg prettige manier van trainen, educatief en ieder moment van de training leuk en leerzaam. Trainer Monique van Dodewaard heeft veel kennis van procesmanagement, dat merk je! De belangrijkste les is dat men bewust wordt van processen, dat we moeten denken vanuit een proces. En dat iedere processtap gevolgen heeft voor een collega of andere afdeling”, vertelt Gabriël ons na afloop van de training.

MCH stelt hoge eisen aan haar dienstverlening en wil dan ook dat haar medewerkers goed beslagen ten eis komen. “De training Processen definiëren en modelleren heeft ons op het gebied van procesmanagement nieuwe inzichten gegeven in hoe onze klanten in de telecombranche te werk gaan. We kunnen nu nog beter meedenken met de klant.”

“De training Processen definiëren en modelleren is een interactieve training. Je kunt niet achterover leunen, maar moet zelf ook aan de slag. Een erg prettige manier van trainen, educatief en ieder moment van de training leuk en leerzaam. Trainer Monique van Dodewaard heeft veel kennis van procesmanagement, dat merk je!”

Gabriël Willems

Commercieel Directeur, MCH

MCH spijkert kennis van procesmanagement bij

Meer weten?

Gratis trial Sensus BPM Modeler

Download gratis trial!

Start met het modelleren en definiëren van processen. Met Sensus BPM Modeler kunt u processen structureren, beheren en delen. Maak een maand gratis gebruik van alle voordelen van Sensus-software voor uw PC of Mac!

Download nu

Sensus-methode procesmanagement aanpak

Brochure

Onze visuele BPM methodiek en praktische werkvormen helpen u uw processen vast te leggen en te verbeteren. Leer meer over de Sensus-methode en onze procesmanagement aanpak en download onze brochure!

Download nu

processen definieren en modelleren

Training Definiëren en Modelleren

Wilt u ook op een juiste en uniforme wijze processen kunnen vormgeven met de methodiek van de Sensus-methode? U maakt hiervoor gebruik van de proceselementen en iconene van Sensus-methode.

U leert het tijdens deze training!