Over Sensus-consulting

U volgt de weg naar succes in veranderende markten. Sensus-consulting is daarbij uw professionele steun en sparringpartner. Wij introduceren bewezen methodieken en creëren betrokkenheid en draagvlak. U vergroot de wendbaarheid en slagkracht van uw organisatie.

Selecteer een pagina

World Wide Movers Voorbeeld processen

World Wide Movers is een voorbeeldorganisatie ontwikkeld door Sensus process management. In deze voorbeeldorganisatie worden alle belangrijke processen voor een organisatie benoemd. Deze processen bestaan uit primaire, secundaire en tertiaire processen.

De primaire bedrijfsprocessen van World Wide Movers zijn:

  1. Verkoop: Het verkopen van verhuizingen ‘transport’ van allerlei goederen, zoals huisraad, steen, hout, staal, sieraden en dieren. Van orderaanvraag tot een geaccordeerde offerte
  2. Vervoeren: Het daadwerkelijk inplannen en vervoeren van de goederen. Het laden en lossen van de vliegtuigen
  3. Inkoop: Het inkopen van extra capaciteit, vliegtuigen of het verkrijgen van landingsrechten.

 

Bekijk de World Wide Movers Sensus BPM Online publicatie

Meer weten?

Gratis trial Sensus BPM Designer

Registreer gratis trial!

Start met het modelleren en definiëren van processen. Met Sensus BPM Designer kunt u processen structureren, beheren en delen. Maak een maand gratis gebruik van alle voordelen van Sensus-BPM Online

Registreer nu

Sensus-methode procesmanagement aanpak

Brochure

Onze visuele BPM methodiek en praktische werkvormen helpen u uw processen vast te leggen en te verbeteren. Leer meer over de Sensus-methode en onze procesmanagement aanpak en download onze brochure!

Download nu

Onderwijs processen van Sensus-methode

Onderwijs processen

Ook voor onderwijsinstellingen biedt Sensus-methode inzicht in processen. Onderwijsinstellingen die nog geen gebruik maken van Sensus-software kunnen de processen kosteloos online inzien.

Bekijk de processen!